HTML

Macska - mint háziállat

Macska kedvelők, macska tulajdonosok figyelem! Hasznos információk, hírek egy helyen, melyek felmerülhetnek a macskák tartásával kapcsolatban.

Friss topikok

  • fpsandi: Nekem a kutya érkezett később, és a macska sokáig félt tőle. Ha közeledett, a kutya próbált vele j... (2010.01.26. 13:46) Ha együtt él a macska és a kutya

Archívum

A macska bundája ápolást igényel

2010.01.15. 14:56 macska.haziallat

A hosszúszőrű macskák nem tudják rendben tartani saját bundájukat.

Sok rövidszőrű macska úgy éli le akár egész életét, hogy nem ápolja bundájukat senki sem. Ennek ellenére szinte mindig gyönyörűek, mivel olyan ügyesen és hatékonyan tudják karbantartani saját magukat. Ezzel szemben a hosszúszőrű macskák rászorulnak a mindennapi ápolásra.

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kell a rövidszőrű macska bundáját kikefélni, hetente mindössze egyszer-kétszer elegendő. Ilyenkor ellenőrizhetjük, hogy vannak-e bolhái, illetve alkalmunk van a kihullott szőr eltávolítására. A kefélés eredményeként a macska sokkal kesebb szőrt nyel le, így nem okozhat problémát a belekben.

Szólj hozzá!

Címkék: macska macskák

A bejegyzés trackback címe:

https://macska-haziallat.blog.hu/api/trackback/id/tr511674615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása