HTML

Macska - mint háziállat

Macska kedvelők, macska tulajdonosok figyelem! Hasznos információk, hírek egy helyen, melyek felmerülhetnek a macskák tartásával kapcsolatban.

Friss topikok

  • fpsandi: Nekem a kutya érkezett később, és a macska sokáig félt tőle. Ha közeledett, a kutya próbált vele j... (2010.01.26. 13:46) Ha együtt él a macska és a kutya

Archívum

Ha együtt él a macska és a kutya

2010.01.15. 15:15 macska.haziallat

Gyakran előfordul, hogy egy családban nem csak macska, hanem kutya is él.

A zökkenőmentes összeszoktatás nem mindig sikerül: vannak, akik könnyen megszokják egymást, esetleg barátságot is kötnek, azonban vannak olyanok is, akik a másik közelésben sosem lesznek nyugodtak.

Ha a kutya volt előbb és a macska érkezett később, akkor az összeszokás miatt nem kell aggódnunk. Kivételt jelent, ha a kutya negatív tapasztalatokkal rendelkezik macska ügyben. Az ősi ellenségeskedés kutya és macska között csak mese.

A macskák már sokkal kevésbé látnak szívesen idegent, főleg ha az épp egy kutya. Ha összeengedjük őket, eleinte mindenképpen maradjunk velük. Csak akkor szabad magukra hagyni őket, ha biztosan elviselik egymást.

1 komment

Címkék: kutya macska macskák

A bejegyzés trackback címe:

https://macska-haziallat.blog.hu/api/trackback/id/tr141674668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fpsandi 2010.01.26. 13:46:30

Nekem a kutya érkezett később, és a macska sokáig félt tőle. Ha közeledett, a kutya próbált vele játszani, de kellett egy kis idő, hogy a macska is felfogja, hogy nem reggelizni szeretne az eb.
süti beállítások módosítása